Vakantie… of toch stiekem al een beetje begonnen?

Het is nog volop zomervakantie. Als je vandaag naar buiten kijkt, zou je het niet zeggen, maar de kalender geeft het wel aan. Omdat manlief druk aan het bouwen is, breng ik thuis lekker tijd door met de kinderen. En heb ik ook alle tijd om me voor te bereiden voor het nieuwe schooljaar.

Toch wel spannend hoor, wat zou me wachten na de vakantie? Welke vakken moet ik eigenlijk gaan geven? ‘k Heb een stapeltje boeken aangeschaft, accounts aangemaakt op de websites die ik nodig heb. Aan het strand kun je ook heel goed methodes doornemen! 🙂

Morgen begint m’n voorbereidingscursus: Basisvaardigheden voor lesgeven. In spreektaal ‘de zomercursus’ genoemd. Voor mij is dat echt de start van mijn nieuwe loopbaan. Leuk, ik heb er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *