Weer aan de bak na de herfstvakantie!

De eerste vakantie zit er alweer op, wat gaat dat snel zeg! En ik moet zeggen: ik was er ook wel echt een beetje aan toe. Zoveel nieuwe dingen, wennen aan een nieuw ritme, drukte thuis. Om lekker even te ontspannen hadden we dus ook maar een midweekje Zuid-Limburg geboekt, en dat was heerlijk! Wat een zegen, dat heerlijk zonnige weer! En wat prachtig al die verkleurende bomen op de heuvels! Lekker met de kinderen erop uit, wandelen, dierentuin, met het Miljoenenlijntje, zwemmen. Echt genoten!

En dan nu weer aan de bak! Deze week twee lesdagen, locatievergadering, en de informatie-avond voor ouders. O ja, en donderdag ook de tweede lesdag van mijn eigen opleiding, dus huiswerk! Pfff, dat is wel hard werken hoor. De zeven competenties van een docent, uitgewerkt in een sterkte-zwakte-analyse, met leerdoelen en leervragen. Daar had ik beter wat eerder mee kunnen beginnen, maar ja, er zijn zoveel dingen die aandacht vragen.

Deze week dus ook de informatie-avond voor ouders van de eerstejaars- en sprintstudenten. Leuk hoor, om de ouders ook eens te ontmoeten! Zou ik kunnen zien welke ouder bij wie hoort? En wat verwachten ouders eigenlijk te horen? Oeps, misschien kan ik als beginnend docent wel helemaal niet al hun vragen beantwoorden. Ik weet zelf ook nog lang niet alles. Spannend dus wel een beetje, maar ik heb er ook zin in!

We gaan weer zien wat deze nieuwe week brengt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *