Toppers met mooie blousjes 😉

Vorige week was de Open Avond van onze school. De secretariële studenten hadden van tevoren van alles geregeld. En kijk ze hier nu eens gezellig samen staan, met hun mooie blousjes met logo 😜

Ja, die blousjes, dat is nog wel een verhaaltje apart. De een wil een zwarte, de ander wit, de een strak, de ander wat minder strak, wat minder verpleegsterachtig, liever een eigen blousje (want weet je hoe vieieies dat is), of toch liever een sjaaltje. Maar weet je meiden, het was een heel leuk gezicht, en vooral: het gaf jullie een professionele uitstraling.

De avond verliep prima, het was gezellig, goede sfeer. En wat was ik trots op deze toppers! Gastvrouwen, catering, presentatie, omroepen, programma’s uitdelen, weg wijzen, presentjes uitdelen, lokalen weer terug-verbouwen… zere voeten krijg je daarvan! Maar het levert heel veel voldoening en gezelligheid op.

Toen ik zei dat ik een foto van ze wilde maken, mocht dat alleen als ik ze dan ook op mijn blog zou zetten. Dus bij deze de belofte ingelost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *