Toch wel eng… mezelf bloot geven

Het is je misschien wel opgevallen, dat ik niet zo veel persoonlijke informatie vrijgeef op mijn blog. Geen naam, geen foto (alleen een van de achterkant), (bijna) geen schoolnaam. Hier heb ik bewust voor gekozen, omdat ik met dit blog niet mijzelf, maar mijn nieuwe beroep in de spotlights wil zetten. En stiekem ook wel een beetje omdat het anders wel heel ‘bloot’ voelt. En eigenlijk ook wel omdat ik er helemaal niet zo van houd om zoveel aandacht te vestigen op mezelf. Ik vind het veel leuker om, vergezeld van mijn gedachtenspinsels, anderen tot stralend voorwerp te maken op mijn blog.

Dat gezegd hebbend, ga ik nu toch een keer met de billen bloot. ? Eng hoor…

Een paar maanden terug werd mij gevraagd of ik mee wilde werken aan de opname van een promotiefilmpje voor Hodos. Hodos is een opleidingsschool, een samenwerking tussen de lerarenopleiding hbo en de school waar ik les geef. Via deze constructie volg ik mijn studie voor het behalen van een lesbevoegdheid. Ik heb dus meegewerkt aan het filmpje, en weet je, het is leuk geworden! Kijk maar mee…

 

 

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *