Yes, de rustige tijd

Klas een is op stage.

Klas drie is op stage.

De Sprintklas is op stage.

Alleen de tweedeklassers zijn op school.

Ik geef drie lessen per week. En dat vier weken lang. En dan een toetsweek. Dus. Dat kun je toch een rustige tijd noemen. En nu? Stilte, rust, in bed liggen, lekkere mok koffie erbij, hèhè eindelijk-dat-boek-wat-ik-al-zo-lang-wilde-lezen…

Hahaha. Grapjas. ? Ik wacht nog steeds op de rustige tijd. En toch is die al voor meer dan de helft voorbij. Even terugkijken, wat heb ik eigenlijk allemaal gedaan? Nagekeken, nog meer nagekeken, nog meer nagekeken. Stagebezoeken, vergaderingen, aan m’n studie gewerkt. Een lessenserie gemaakt (nou ja, nog niet helemaal af), dingen geregeld voor de volgende periode, voorbereidingen voor Secretaressedag. O ja, natuurlijk, die Secretaressedag! Daar zit ook al wel wat tijd in. Leuk, leuk, we gaan dit jaar voor het eerst Secretaressedag vieren met de studenten secretarieel. Daar werd eigenlijk nooit wat mee gedaan, maar toen ik dat hoorde, wilde ik het meteen veranderen.

Volgende week donderdag, 19 april, is het zover. We beginnen ’s morgens met een feestelijk netwerk-ontbijt. Daarvoor hebben we de secretaresses/managementassistentes uit de omgeving van school uitgenodigd. Yvonne Stoevelaar van Het imagebureau houdt een minilezing over imago en uitstraling. Daarna is er nog een leuk programma voor de studenten (fotoshoot en kleuradvies). Ik heb er echt zin in! Ben jij een secretaresse of managementassistente en heb je zin om te komen? Klik door naar de uitnodiging en geef je op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *